top of page
Afbeelding2.jpg
Smart Lighting & Sensoring

Onze Smart Lighting oplossing combineert de voordelen van draadloze technologie en geavanceerde verlichtingsbesturing en czorgt voor het juist licht op de juiste plaats.

Dankzij de combinatie van aanwezigheidsdetectie en daglichtregeling met draadloze groepering en programmering heeft deze oplossing een snelle terugverdientijd.
Bovendien vormt het dankzij de samenwerking met onze partners het ideale platform om verlichtingsinstallaties naar een hoger niveau te tillen, zodat u uw bedrijfsmiddelen kunt monitoren en beheersen en daardoor uw operationele kosten kunt verlagen, veelal zonder grote en ingrijpende verbouwingen.

Het is belangrijk dat een gebouw deel uitmaakt van een energie-efficiëntieaanpak, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gebruikers en werknemers. Een goede lichtkwaliteit is essentieel voor mensen en zorgt voor comfort en productiviteit.  Traditionele verlichting heeft moeite om een evenwicht te vinden tussen energie-efficiëntie en visueel comfort. Onze slimme armaturen met ingebouwde intelligentie zorgen voor het juiste licht, op de juiste plaats en op het juiste moment. Deze onvergelijkbare prestatie wordt mogelijk gemaakt door een uiterst nauwkeurige besturing van de installatie.

 

Gebouwen moeten slimmer, efficiënter en comfortabeler zijn dan ooit tevoren. Door de juiste data uit uw gebouw te halen, helpen wij u met de manier waarop u uw ruimte gebruikt en beheert, transformeren en tegelijkertijd de bedrijfsvoering optimaliseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gebouwen veranderen voortdurend. De ruimtes worden regelmatig herschikt om aan de behoeften van de bewoners te voldoen. Dankzij de precisie van zijn digitale plan, stelt onze Smart Lighting oplossing je in staat om de volledige installatie te visualiseren en de verlichting gemakkelijk aan te passen aan de herschikkingen van ruimtes. Draadloze sensoren en schakelaars bieden maximale flexibiliteit en minimaal onderhoud.
 

De meeste verlichtingssystemen zijn gebaseerd op een gecentraliseerde systeemarchitectuur waarbij de geringste storing tot wijdverbreide storingen leidt.  Ons systeem werkt met een gedecentraliseerde architectuur om algemene storingen te vermijden en de autonomie van elke armatuur te waarborgen.  Communicatie op basis van het Mesh-protocol maakt volledige interoperabiliteit met andere gebouwbeheersystemen mogelijk en biedt tegelijkertijd betrouwbaarheid en veiligheid op alle niveaus.

Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat het gebouw slimmer omgaat met bijvoorbeeld licht, real-time data inzichtelijk maakt en deze gebruikt om bijvoorbeeld de bezettingsgraad te meten en zaken als klimaatinstallaties aan te sturen.
 

Op deze manier is tot wel 90% besparen op operationele kosten als bijvoorbeeld stroom, energie en schoonmaak.
 

sylsmart_office-illustration_ppt.png
Dashboard sbc_edited.jpg
bottom of page