top of page
Afbeelding2.jpg
Smart Lighting & Sensoring


Slimme Verlichting voor gebouwen en kantoren:
Optimaliseer Gebruikerscomfort, Verduurzaming, Bezettingsgraad en Energiebesparing

Gebouwen spelen een cruciale rol in de manier waarop gebruikers functioneren. Slimme verlichtingssystemen bieden bedrijfspanden de mogelijkheid om slimmer, efficiënter en comfortabeler te zijn dan ooit tevoren. Door het gebruik van geavanceerde technologieën en het verzamelen van relevante data uit uw gebouw, kunnen deze systemen helpen bij het transformeren van uw ruimtegebruik en beheer, terwijl tegelijkertijd de bedrijfsvoering en het comfort van ruimtes wordt geoptimaliseerd.

Verhoog Gebruikerscomfort
Een goed verlichte werkomgeving heeft een directe invloed op het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers. Met slimme verlichting kunt u niet alleen de helderheid en kleurtemperatuur aanpassen aan verschillende taken en activiteiten, maar ook aan individuele voorkeuren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde werkomgeving die het comfort en de tevredenheid van uw medewerkers bevordert.

Bovendien kunnen slimme verlichtingssystemen & sensoren worden geïntegreerd met andere gebouwbeheersystemen, zoals klimaatregeling, asset tracking of toegangscontrole. Hierdoor ontstaat een naadloze gebruikerservaring waarbij alle aspecten van het gebouw optimaal op elkaar zijn afgestemd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verduurzaam uw bedrijfspand of kantoor
Als bedrijf wilt u niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Slimme verlichtingssystemen kunnen hierbij helpen. Door het gebruik van energiezuinige LED-verlichting in combinatie met geavanceerde sensoren en regelsystemen, kunt u het energieverbruik van uw verlichting drastisch verminderen.

Bovendien bieden slimme verlichtingssystemen de mogelijkheid om daglicht- en aanwezigheidssensoren te integreren. Hierdoor wordt het energieverbruik geoptimaliseerd door alleen te verlichten waar en wanneer dat nodig is. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en een lagere CO2-uitstoot, waarmee u een positieve impact heeft op het milieu.
 

Optimaliseer Bezettingsgraad
Inefficiënt ruimtegebruik kan leiden tot verspilling van kostbare middelen. Met slimme verlichtingssystemen kunt u de bezettingsgraad van uw bedrijfspand optimaliseren. Door middel van realtime data over de bezetting van verschillende ruimtes, kunt u efficiënter omgaan met beschikbare ruimte.

Bijvoorbeeld, als een vergaderruimte gedurende bepaalde tijden vaak leeg staat, kan het systeem automatisch de verlichting uitschakelen om onnodig energieverbruik te voorkomen. Daarnaast kunnen slimme verlichtingssystemen ook helpen bij het identificeren van onderbenutte ruimtes, waardoor u deze kunt herconfigureren of opnieuw toewijzen aan andere functies.
 

Realiseer Energiebesparingen

Energiekosten zijn een aanzienlijk deel van de operationele kosten van een bedrijfspand. Met slimme verlichting kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren, wat direct leidt tot lagere kosten en een verbeterde winstgevendheid.

Door middel van geavanceerde regelsystemen en planningstools kunt u de verlichting in uw bedrijfspand optimaliseren. Bijvoorbeeld door het instellen van tijdschema's voor verschillende zones of het automatisch dimmen van de verlichting tijdens periodes met minder activiteit. Deze strategieën helpen om onnodig energieverbruik te verminderen, zonder afbreuk te doen aan het gebruikerscomfort.

Slimme verlichtingssystemen bieden bedrijfspanden talloze voordelen op het gebied van gebruikerscomfort, verduurzaming, bezettingsgraad en energiebesparing. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals LED-verlichting, sensoren en regelsystemen, kunnen bedrijven hun gebouwen transformeren naar intelligente en efficiënte omgevingen.
 

Met een gepersonaliseerde werkomgeving die voldoet aan individuele voorkeuren, draagt slimme verlichting bij aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Daarnaast zorgt het gebruik van energiezuinige verlichting en geavanceerde regelsystemen voor aanzienlijke energiebesparingen en een lagere CO2-uitstoot.

Door de bezettingsgraad te optimaliseren en efficiënt om te gaan met beschikbare ruimte, kunnen bedrijven kosten besparen en de operationele efficiëntie verbeteren. Kortom, slimme verlichtingssystemen zijn een waardevolle investering voor elk bedrijf dat streeft naar een slimmere, duurzamere en meer kostenefficiënte bedrijfsvoering.

Op deze manier is tot wel 90% besparen op operationele kosten als bijvoorbeeld stroom, energie en schoonmaak.
 

sylsmart_office-illustration_ppt.png
bottom of page