top of page

Klantcases van Smart Business Concepts

Vanuit ons eigen smart office in Amsterdam helpen wij talrijke bedrijven in de Randstad met de transformatie naar een duurzame, future proof en aangename werkomgeving voor medewerkers. In de referentievideo's en foto’s laten we zien hoe breed de mogelijkheden zijn om (kantoor)gebouwen en werkplekken ‘smart’ te maken door de systemen en technieken te koppelen.

 

Heb je hierover vragen? Bel gerust: 085-0712828.

Case: B Vital by Flow Real Estate

In deze dynamische hub met meerdere huurders lag de focus op het creëren van inspirerende algemene ruimtes die zowel praktisch zijn als de zintuigen en geest prikkelen.

Case: TomTom

Het hoofdkantoor van TomTom in Amsterdam heeft een complete transformatie ondergaan om het een duurzame, future proof en aangename werkomgeving voor medewerkers te maken. We mochten alle innovatieve technieken uit de kast halen.

Case: Gaudi by Merin

In dit multi-tenant gebouw draait alles om gebruiksgemak, zodat elke huurder de smart technologie kan gebruiken. Ook hebben we in het atrium drie op maat gemaakte LED-schermen geplaatst om de ruimte dynamischer te maken. De schermen worden gebruikt voor narrowcasting.

Case: Spot Z 

Met ons smart parking systeem voegden we drie parkeerterreinen samen tot één efficiënt geheel. De razendsnelle inrijtijd en het optimaal gebruiken van de parkeerruimte zorgen voor een betere ervaring voor werknemers en bezoekers. De opgedane inzichten hebben geleid tot het verder optimaliseren van de infrastructuur.

Case: Luxury Retail Boutique

Ontdek hoe geavanceerde technologieën een naadloze en optimale klantervaring creëren. De gekozen toepassingen passen perfect bij het exclusieve imago van dit retailmerk.

Case: DHM Infra

Interactieve displays, betrouwbare technologie voor vergaderruimtes, slimme verlichting met IOT-sensoren en continue monitoring van de luchtkwaliteit. Bij DHM Infra mochten we een reeks smart oplossingen implementeren om een optimaal werkklimaat te creëren en het kantoor duurzamer te maken.

Case: Northwave security

Alle vergaderruimtes zijn voorzien van een alles in één systeem waarmee zowel presentaties als videoconferenties gehouden kunnen worden. Ook hebben we grote displays opgehangen voor narrowcasting en een werkplekreserveringssysteem geïmplementeerd.

Case: Vega Projects

Vega Projects zocht een manier om smart technologie en beleving samen te brengen, zodat hun kantoor een voorbeeld zou worden van een functionele en inspirerende werkplek waar je wilt zijn. We implementeerden een roombooking-systeem en hybride vergader- en presentatieoplossingen voor het fysiek en op afstand werken met elkaar. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit altijd gemeten, hebben we een indrukwekkend display bij de ingang geplaatst en ons narrowcasting-systeem geïnstalleerd om eenvoudig informatie en inspiratie te tonen.

Case: Acanthus

In de drukte van de stad bevindt zich Acanthus Amsterdam. Elk hoekje in dit gebouw ademt innovatie: van de levendige lobby met haar indrukwekkende LED-scherm tot de knusse vergaderruimtes die simpel geserveerd kunnen worden. De meetingrooms zijn voorzien van cutting-edge videoconferentie en een draadloze presentatieoplossing zodat teams naadloos samenwerken, ongeacht waar ze zijn. Met narrowcasting wordt handige informatie gedeeld met medewerkers en bezoekers.

Case: Eastman

In samenwerking met Hollandse Stijl hebben we het kantoor van Eastmen ingericht met open en gesloten ruimtes die samenwerking stimuleren. De grote vergaderruimte is geïntegreerd met Google Workspace en volledig gesynchroniseerd met de ruimte-agenda. Medewerkers kunnen werkplekken en meetingrooms eenvoudig reserveren via een touchscreen. Het restaurant fungeert als centraal punt voor grote bijeenkomsten waarbij externe deelnemers online kunnen deelnemen via videoconferencing. Daarnaast zorgt ons narrowcasting-platform voor een dynamische mix van dashboards, social media feeds, nieuwsberichten en weersinformatie.

Case: Sunrock

In samenwerking met Mirato heeft Sunrock een inspirerend kantoor gecreëerd dat het verhaal van de zon vertelt. Het ontwerp, bekroond met een Archello-award, toont de diverse kleurverlopen van de zon. Ze zijn overal verwerkt: van belcel tot vergaderruimte. De op een zonnewijzer geïnspireerde trap is een ontmoetingsplek voor medewerkers. In dit prachtige pand mochten wij narrowcasting verzorgen en de meetingrooms voorzien van videoconference- en collaboration-systemen.