top of page

Narrowcasting

Narrowcasting wordt ingezet om op een moderne manier te communiceren met klanten, patiënten, bezoekers en collega’s. Middels de juiste content op displays of LED schermen te laten zien worden deze groepen betrokken en geïnformeerd over het door u gekozen onderwerp.

Narrowcasting_edited.jpg

Middels onze eenvoudig te bedienen software oplossing en onze displays met geïntegreerde mediaplayers maakt u snel en eenvoudig mooie content voor uw doelgroep. Dit kan ook voor meerdere locaties tegelijk en u heeft vervolgens geen omkijken meer naar de oplossing, aangezien wij ook het beheer en de updates verzorgen van de (cloud) software.
 

Goede narrowcasting verandert een negatieve tijdsperceptie van de klant in een positieve tijdsperceptie: voor zijn gevoel hoeft de klant minder lang te wachten wanneer er iets is om naar te kijken.

Het publiek dat je aanspreekt, is aandachtiger dan het gemiddelde publiek. Je weet immers dat de kijker op het moment van uitzenden weinig tot niks te doen heeft, dus zal de boodschap op jouw scherm meer aandacht krijgen. Het verzachten van de wachttijd kan, wanneer goed gedoseerd, makkelijk worden gecombineerd met informatievoorziening en verkoopstimulatie. Twee vliegen in één klap!

Narrowcasting.jpg
narrowcasting air quality.JPG

Waarom visualiseren van de luchtkwaliteit?

Mensen willen weten of het veilig is om een gebouw te bezoeken. Als een verantwoordelijke verhuurder of werkgever, gelooft u dat mensen het verdienen om hun tijd door te brengen in een gezonde omgeving. Betrouwbare gegevens die de luchtkwaliteit van uw gebouw kunnen aantonen, helpen u zich te onderscheiden, de bezettingsgraad te verhogen en meer waarde te creëren met vastgoed. Smart Business Concepts begrijpt de informatiebehoefte van verschillende factoren en faciliteert deze met op maat gemaakte dashboards of rapporten die beschikbaar zijn voor elk scherm of apparaat.

Door inzicht in te krijgen in de actuele luchtkwaliteit in de diverse werkomgevingen kunnen er tijdig acties ondernomen worden om deze ruimtes te voorzien van de juiste luchtkwaliteit.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan direct contact met ons op!

bottom of page