Boardroom Solutions

Board- en meetingrooms worden veelal gebruikt voor het geven van presentaties er is niets zo vervelend als meetings later beginnen door ingewikkeld te bedienen of falende audiovisuele apparatuur bij het delen van de gemaakte content.

Smart Business Concepts creëert boardroom solutions die in al uw wensen voorzien, of het nu om een kleine en eenvoudige vergaderruimte of om een grotere en/of luxe boardroom gaat. Wij richten uw ruimtes in met de juiste vergader-, conference- en presentatiesystemen waarbij alle apparatuur naar wens kan worden geïntegreerd in één makkelijk te bedienen presentatiesysteem. 

Hierin vallen ook de mogelijkheid om met een druk op de knop verschillende bronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur.

ROOMBOOKING

Roombooking zorgt voor een optimale benutting van vergaderruimtes en werkplekken in kantooromgevingen. Vierkante meters worden anders ingericht met oog op meer efficiency en samenwerking. Onze slimme oplossingen helpen je medewerkers om gemakkelijk aan het werk te gaan: waar is een vrije werkplek, is deze vergaderruimte nog vrij, werkt mijn collega vandaag op kantoor? Self service helpt je kosten besparen: optimaliseer je bezetting en verminder wachttijden.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan direct contact met ons op!

© 2020 by Smart Business Concepts

  • Black LinkedIn Icon